Zand kopen in Groningen en Drenthe

Kies voor kwaliteit en kennis

Bent u bezig met grondverzet in Groningen? Wenst u zand te kopen in Drenthe? Of bent u simpelweg op zoek naar advies en inlichtingen over verschillende soorten zand en hun bouwkundige eigenschappen. Bij Sanders Grondverzet kunt u eenvoudig zand kopen in Groningen en Drenthe. Wij bieden al meer dan veertig jaar het beste grondverzet in de regio en wij hebben al talloze tevreden klanten voorzien van verfijnd zand van hoge kwaliteit. U kunt bij ons dan ook rekenen op een sterk resultaat. Wij werken met bedrijven, instellingen en particulieren dus wacht vooral niet af, maar bel direct even vrijblijvend met een medewerker.

Veelzijdig aanbod

Zand kopen in Groningen en Drenthe

Onze bevoegde en ervaren medewerkers hebben allemaal hun eigen specialisme. Zo zijn wij gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten zand. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende soorten:

  • Metselzand
  • Voegzand
  • Drainzand
  • Vloerenzand
  • Grind

Dit zand leveren wij in Groningen en Drenthe. Wilt u zand kopen maar weet u niet precies wat voor soort u nodig heeft? Neem dan gerust even contact op, wij helpen u graag een handje bij het uitzoeken van de ideale soort zand voor uw project. Het is immers zonde van al onze kennis en ervaring als wij deze niet zouden delen met onze klanten!

Meer dan slechts zand

U kunt bij ons terecht om zand te kopen, maar u kunt ook voor tal van andere diensten in Groningen en Drenthe bij ons terecht en wij kunnen een mooie combinatie voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan het aannemen van uw grondverzet of aan het verhuren van grondverzetmachines. Ook kunt u bij ons terecht voor lasergestuurde afwerkmachines. Zo hebben wij onlangs een nieuwe compactleveller aangeschaft waarmee wij zeer eenvoudig allerlei oppervlakten waterpas kunnen maken. Binnen de kortste keren kunnen wij zo een weg egaliseren en profileren. U kunt bij ons zelfs voor een totaalpakket inclusief bestrating kiezen. Dat is wel wat anders dan slechts zand kopen!

Bel ons direct even!

Wilt u direct zand kopen in Groningen of Drenthe? Neem dan vandaag nog contact op via de telefoon, per brief of met een email. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk om zand te kopen.