Grondwerken in Groningen en Drenthe

Aandacht voor kwaliteit

Bent u bezig met grondwerken in Groningen of Drenthe? Als het u nog aan iets ontbreekt, vergeet dan niet om even bij ons aan te kloppen. Staat u nog in de planning van uw grondwerken? Dan hebben wij een zeer interessant en veelzijdig aanbod voor u. Sanders Grondwerk werd in 1979 opgericht in Groningen, maar wij zijn ook actief in Drenthe. Wij zijn door de jaren heen namelijk uitgegroeid tot een flinke onderneming en wij hebben een goede naam neergezet door hard werk, aandacht voor kwaliteit en een klantgerichte aanpak.

Een resultaatgerichte werkwijze

Grondwerken in Groningen en DrentheBij ons kunt u rekenen op grondwerken van kwaliteit. Wij nemen namelijk uitsluitend bevoegde en professionele werknemers aan. Zij hebben de ervaring en kennis om ieder project tot een succes te leiden. Bovendien zijn ze allemaal gespecialiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van zand. Hierin kunnen wij verschillende soorten zand leveren. Een aantal voorbeelden:

  • Drainzand
  • Vloerenzand
  • Metselzand
  • Voegzand
  • Grind

Ook hebben wij een netwerk opgebouwd in Drenthe en Groningen door onze jarenlange ervaring. Wij kunnen hier gemakkelijk gebruik van maken en daar heeft u natuurlijk veel profijt van. Zo kunt u rekenen op kwaliteit in onze grondwerken en een resultaatgerichte werkwijze.

Kies voor klantgerichtheid

Wij leveren niet alleen kwaliteit, wij leveren kwaliteit op maat. Wij luisteren altijd goed naar onze opdrachtgevers en wij vinden het erg belangrijk dat u betrokken bent bij de grondwerken. De wens van de klant staat centraal binnen ons bedrijf en wij hechten veel waarde aan uw feedback. Dit heeft ons veel succes opgeleverd. Zo beschikken wij over een ruime en tevreden clientèle in zowel Groningen als Drenthe. Dat is wel zo fijn, want wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat zijn. Daarom streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid en uit de praktijk blijkt dat dit nog niet eens zo’n gek streven is.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze grondwerken in Groningen en Drenthe? Kijk dan gerust even verder op onze website of stuur ons even een email. U kunt ons ook een brief schrijven of gewoon even opbellen. Wij vertellen u graag meer over onze grondwerken.