Grondwerk in Groningen en Drenthe

Bekijk ons veelzijdige aanbod

Welkom bij Sanders Grondverzet, dé specialist in grondwerk in Groningen en Drenthe. Of u nu een graafmachine wilt huren voor een particulier project, namens een instelling een weg waterpas wilt laten trekken en bestraten, of voor uw bedrijfstak in Groningen een grote hoeveelheid zand wilt bestellen, bij ons zit u aan het juiste adres. Wij verzorgen al uw grondwerk op een professionele en klantgerichte wijze. Grondwerk in Groningen en DrentheBij ons kunt u vertrouwen op meer dan veertig jaar ervaring, gespecialiseerde en vakkundige professionals, en 100 % klanttevredenheid. Wij verzorgen tal van diensten, ook in Drenthe, binnen ons vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten:

  • Aanneming grondwerk
  • Zand- en grindlevering
  • Verhuur van grondverzetmachines
  • Lasergestuurde afwerkingmachines

Aanneming en levering

Wij kunnen al uw grondwerk voor u aannemen in zowel Groningen als Drenthe. Als u ons benadert, zult u snel merken dat u met experts spreekt die resultaatgericht te werk gaan en u kunnen voorzien in tal van wensen. Wij zullen streven naar een combinatie van diensten, dat zo goed mogelijk overeen komt met uw wensen. Wij kunnen zelfs een totaalpakket leveren inclusief bestrating. Ook bieden wij veel mogelijkheden binnen zand- en grindlevering. Wij leveren bijvoorbeeld voegzand, metselzand, vloerenzand, drainzand en grind. Allemaal van de beste kwaliteit.

Huur een machine

Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van allerlei machines die u nodig kunt hebben voor uw grondwerk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een professionele graafmachine? Ook afwerkingmachines hebben wij ter beschikking staan. Wij hebben onlangs nog een compactleveller aangeschaft waarmee allerlei oppervlakten in Drenthe en Groningen waterpas gemaakt kunnen worden. Zo kunnen wij, of u, de grond prachtig egaliseren en profileren. Vervolgens kan deze eenvoudig bestraat worden, indien u dat wenst. Ook hiermee hebben wij al jarenlange ervaring en wij kunnen u dus nauwkeurig en vakkundig adviseren op dit gebied.

Kijk even rond op uw gemak

Wilt u meer weten over grondwerk in Groningen en Drenthe? Kijk dan gerust even rond op onze website. U leest hier meer over ons bedrijf, onze diensten en over ons grondwerk. Ook kunt u even contact opnemen met overige vragen of om ons in te huren voor al uw grondwerkgerelateerde klussen.