Grondverzetbedrijf in Groningen en Drenthe

Even voorstellen

Heeft u een graafmachine nodig in Groningen? Op zoek naar een aannemer in grondwerk die actief is in Drenthe? Of wenst u zand te bestellen van een erkend grondverzetbedrijf? In al deze, en nog veel meer gevallen, kunt u terecht bij Sanders Grondverzet. Wij zijn een bekend grondverzetbedrijf in Groningen en Drenthe. Sinds onze oprichting in 1979 zijn wij uitgegroeid tot een vaste waarde voor al het grondwerk in en rondom Musselkanaal. Neem gerust even contact op met ons of lees eerst even meer over onze diensten en werkwijze.

Een ruim dienstenaanbod

  • U kunt bij ons terecht voor een geruim aanbod aan professionele diensten. In zowel Groningen als Drenthe bieden wij u de volgende diensten aan:
  • Grondverzetmachines verhuren
  • Lasergestuurde afwerkingmachines
  • Zand- en grindlevering
  • Aanneming grondwerk

Grondverzetbedrijf in Groningen en Drenthe

Zo zijn wij een veelzijdig grondverzetbedrijf dat een ruim netwerk en een aanzienlijke tevreden clientèle heeft opgebouwd. U kunt eenvoudig gebruik maken van onze ervaring en expertise. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en wij kunnen natuurlijk de bovenstaande diensten combineren zodat ze beter bij uw wensen passen. Wij kunnen zelfs bestrating verzorgen in een prachtig totaalpakket.

Ga voor kwaliteit en klantvriendelijkheid!

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Onze werknemers zijn allemaal bevoegd en gespecialiseerd in hun vakgebied. Zo weet u zeker dat u alleen maar met mensen werkt die veel ervaring en kennis van zaken hebben. Als grondverzetbedrijf zijn wij trots op ons professionele personeel en het werk dat zij leveren. Voor een voorproefje kunt u even onder het tabje ‘projecten’ kijken. Hier vindt u een aantal voorbeelden van het werk dat wij hebben geleverd. Dit stemt zo goed mogelijk overeen met de wensen van onze klanten in Groningen en Drenthe. Wij hechten namelijk veel waarde aan de wens van de klant en aan uw feedback over ons grondverzetbedrijf.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over ons grondverzetbedrijf? Kijk dan rustig even rond op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met ons vriendelijke personeel. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn als grondverzetbedrijf in Groningen en Drenthe.