Grondverzet in Groningen en Drenthe

Klantgerichte service

Wilt u een graafmachine huren in Groningen? Of wilt u een aannemer inhuren die voor u een weg kan egaliseren en bestraten in Drenthe? Misschien heeft u alleen nog een afwerkmachine nodig, wat dacht u van een prachtig moderne lasergestuurde afwerkmachine? Zoek dan niet verder. Sanders Grondverzet kan u voorzien in al deze wensen, en nog veel meer. Wij zijn dé specialist in grondverzet in Groningen en Drenthe. Bij ons kunt u rekenen op een klantgerichte service die de kwaliteit van uw resultaten garandeert. Wij zijn niet voor niets zo’n geliefd bedrijf in de regio.

Kies voor kwaliteit

Toen ons bedrijf in 1979 werd opgericht te Musselkanaal, Groningen, had niemand kunnen bedenken wat een succesverhaal het zou worden. Wij hebben ons de afgelopen veertig jaar goed gevestigd en zijn een bekende naam binnen het grondverzet in de omgeving. Onze werknemers zijn stuk voor stuk bevoegd en professioneel ingesteld. Hun jarenlange werkervaring en vakkundige inzicht garanderen een succesvol project, iedere keer opnieuw. Natuurlijk hebben zij ook allemaal hun specialisatie, bijvoorbeeld in het leveren van verschillende vormen van zand. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Metselzand
  • Voegzand
  • Drainzand
  • Vloerenzand
  • Grind

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor ons professionele aanbod als u in Drenthe woont.

Grondverzet in Groningen en Drenthe

Wij staan garant voor uw tevredenheid

Wij bestaan inmiddels al meer dan vier decennia. In die tijd hebben wij talloze inwoners van zowel Groningen als Drenthe ontzettend blij gemaakt met goed verzorgd grondverzet. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat zijn en dat heeft zich uitbetaald in een populariteit en goede relatie met onze clientèle. Wij streven altijd naar honderd procent klanttevredenheid en wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in al uw wensen en eisen. Uw feedback is dan ook van groot belang voor ons. Neem gerust eens contact op voor een persoonlijke kennismaking voordat we over uw grondverzet beginnen.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer weten over grondverzet in Groningen en Drenthe? Kijk dan gerust even rond op onze website. U vindt hier meer informatie over ons bedrijf, onze diensten en onze projecten uit het verleden. Ook kunt u natuurlijk even contact opnemen als u ons wilt inhuren voor uw grondverzet.