Graafmachine huren in Groningen en Drenthe

Huur uw grondverzetmachine bij Sanders Grondverzet

Wilt u een graafmachine huren in Drenthe of Groningen? Welkom bij Sanders Grondverzet, waar de klant koning is en vakwerk op maat geleverd wordt. Een graafmachine huren is geen enkel probleem, maar lees even verder en ontdek nog veel meer andere voordelige diensten die wij u kunnen aanbieden. Wij zijn gevestigd in Groningen, maar u kunt ons ook inhuren voor al uw werkzaamheden in Drenthe. Door de jaren heen hebben wij een grote en tevreden clientèle opgebouwd in beide provincies en binnen het grondverzet zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam. Daar kunt u van profiteren.

Al meer dan 40 jaar een begrip

Wij werden in 1979 opgericht in Musselkanaal te Groningen, vlakbij de provinciale grens met Drenthe. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een aanzienlijke onderneming die tal van professionele diensten aanbied. Onze werknemers zijn bevoegd en specialiseren zich in verschillende vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van allerlei verschillende soorten zand: metselzand, voegzand, drainzand, vloerenzand en grind. Als u niet zo snel weet voor welke soort zand u een graafmachine huren wilt, dan kunnen onze vakkundige experts u hierbij natuurlijk een handje helpen. Wij hebben door de jaren heen immers veel ervaring opgedaan en wij delen onze kennis graag met onze klanten.

Ons veelzijdige aanbod

U kunt bij ons terecht indien u een graafmachine huren wilt, maar wij bieden u nog veel meer prachtige diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Aanneming grondwerk
  • Verhuur van grondverzetmachines
  • Zand- en grindlevering

Lasergestuurde afwerkmachines

Indien u een graafmachine huren wilt, zit u in de tweede categorie. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van onze diensten. Wij bieden zelfs een totaalpakket inclusief bestrating. Voor het egaliseren en profileren van de grond hebben wij onlangs nog een compactleveller aangeschaft. Hiermee kunnen wij alle mogelijke grond binnen Groningen en Drenthe gemakkelijk waterpas maken.

Graafmachine huren in Groningen en Drenthe

Vraag het ons even!

Wilt u meer weten of wilt u direct een graafmachine huren? Kijk nog even verder op onze website voor meer informatie, of klik direct op het kopje ‘contact’ voor onze gegevens. U zult onze klantvriendelijke medewerkers als uiterst prettig ervaren. Vraag hun gerust om een graafmachine te huren in Groningen of Drenthe.